Problem z tapicerką

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • saamael
    Classic
    • 2010
    • 18

Problem z tapicerką

Oczywiście zużyta zimówka z minimalnym bieznikiem jest gorsza od całorocznej w dobrym stanieale dlatego powinniśmy porównywać opony o takim samym stopniu zużycia w takich samych warunkach- w motorze lub auto-świecie drukuja czsem takie testy opon i chyba gdzieś kiedys było porównanie zimówka kontra całoroczna. Osobiście z zimówek nie zrezygnuję poniewaz mieszkam w górach oraz z tego powodu iz zawsze wybieram zimówki z bieżnikiem typowo śnieżno-błotnym których raczej nie zastąpi opona całoroczna. Ale gdybym mieszkał w mieście gdzie z ulic w miarę szybko usówaja snieg to pewnie skusiłbym się na całoroczne (lub gdybym miał 4*4). A na koniec -wielu z nas panieta opone z Dębicy D-124 typowa opona caoroczna- ale np. na rynku brytyjskim była sprzedawana jako zimówka , zreszta pod koniec produkcji (a może jeszcze jest produkowana) na oponach dostępnych u nas też pojawił sie znaczek M+S. Tak więc zimówka zimóece nie równa jak również caoroczna nie równa całorocznej.
  • Andrzej0612
    Drive
    • 2008
    • 41

Problem z tapicerką

Jetem szczęśliwym posiadaczem skody octavi w TDI jestem z tego autka bardzo zadowolony ,ale mam problem z tapicerką.Nie jest to welur natomiast ten materiał jest bardzo podatny na zabrudzenia.Niestety plamy się nawet z wody.Czy to jest normalne i jak sobie z tym poradzić?? Proszę pomóżcie z góry dziękuje.

Komentarz

• andriu79
      Ambiente
      • 2008
      • 239

MAM OCTAVCE II I TEN SAM PROBLEM

Komentarz

• zurcio
        RS
        • 2008
        • 2046

podobnie jest u mnie, na czarnej tapicerce wszystko widać, latem zapierniczam z odkurzaczem 2 razy tygodniowo, na szczęście plam jeszcze nie ma ... :wink:
        Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

zurcio, może czas zamienić na "skórkę" :diabelski_usmiech
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• zurcio
            RS
            • 2008
            • 2046

Nexus6, ooo yeah , najprawdopodobniej w przyszłym roku :diabelski_usmiech
            Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...